Android-utvecklare

Hej Android-utvecklare! Välkommen till Sunny at Sea. Vi söker just nu Android-utvecklare till våra kontor i Malmö och Stockholm. Hos oss jobbar du i ett team av utvecklare, strateger, UX och designers. Tillsammans tar vi fram digitala lösningar för människors och företags vardagsproblem. Det kan till exempel innebära att bygga fantastiska mobilappar, webbar eller e-handelslösningar. Vi håller oss alltid uppdaterade på nya teknologier inom till exempel Kotlin, AR, React eller .NET. Det tror vi att du också gör!

Stora kunder

På Sunny at Sea jobbar du med några av Sveriges och världens vassaste varumärken – Absolut Vodka, Google, Telenor och Spendrups för att nämna några. Det sätter förstås ribban högt, men belöningarna ännu högre. Vi har kul när vi jobbar, och det uppskattar våra kunder.

Världen som arbetsplats

Enligt oss kommer inspiration (eller roligheter) inte av att sitta på kontoret hela dagarna. De bästa idéerna och kreativiteten poppar upp när vi rör oss i nya miljöer. Därför flyttar vi kontoret ibland, eller åtminstone oss själva, till nya platser. Den senaste resan gick till Tokyo. Vart nästa går? Det får vi se efter pandemin.

Vem är du?

Erfarenhet:

  • Minst ett par års arbetslivserfarenhet inom modern Android-utveckling
  • Relevant högskoleutbildning eller motsvarande kompetens

Bonus:

  • Erfarenhet av andra teknologier för mobil utveckling som till exempel iOS, Flutter eller React Native

Frågor?

Kontakta Farbod Bozorgzad på farbod@sunnyatsea.se eller 070 592 88 07.

Ansökan skickar du till jobs@sunnyatsea.se.

Om Sunny at Sea

För oss är användarupplevelsen allt! Den kan börja när som helst och inträffa var som helst. Därför täcker vi in alla kontaktytor som kunden kan tänkas ha med ett varumärke. Det betyder att vårt jobb kan sträcka sig från analogt till digitalt, från förpackningsdesign till digitala plattformar eller skyltsystem. Ibland landar vårt jobb till och med i en ny produkt.

Sunny at Sea grundades 2011 och har 10 anställda. Vi är problemlösare, innovatörer, strateger, utvecklare och designers. Vi är den lilla byrån för stora kunder!