Designer

Vill du jobba med kunder som Google, Spendrups, TUI, Riche, Mathias Dahlgren och Absolut Vodka? Kanske åka på byråresa till New York ibland? Då kan du läsa vidare.

På Sunny at Sea är vi tekniskt drivna men gör ingen skillnad i värde på digitalt och analogt. Det tror vi inte att du gör heller. För oss är användarupplevelsen allt, och vi drivs av att pusha modiga varumärken till nästa nivå. Vi trivs på jobbet och blandar gärna burgar- eller veganluncher med bra inspokvällar, teknikevents och design-workshops.

Vi är små och agila vilket betyder att du kommer att få jobba högt och lågt med stor variation. Det kan vara allt ifrån ta fram strategiska designkoncept till design av webbsidor/appar eller original av trycksaker. För oss är det digitala en självklarhet, men vi jobbar minst lika mycket med det fysiska i allt från varumärkesidentiteter till grafiska miljöer. Viktigt är dock att du känner dig bekväm i både och. Du är självgående och lösningsorienterad och har inga problem att presentera och motivera din design vare sig det är internt eller mot en kund.

Kvalifikationer

  • Relevant utbildning
  • 2+ års yrkeserfarenhet från design-/varumärkesbyrå
  • Du rör dig bekvämt mellan tryckt och digital design
  • Mycket goda kunskaper i Adobe CS (samt gärna Sketch eller liknande)
  • Brinner för typografi
  • Ett starkt konceptuellt tänk med användaren i fokus
  • Du ska gilla att jobba nära andra, ha extremt trevligt på jobbet och störs inte av bakgrundsmusik eller roliga upptåg

Ansökan

Skicka din ansökan innehållande CV, personligt brev samt portfolio till Tobias Ottomar:
tobias.ottomar@sunnyatsea.se

 

Om Sunny at Sea

På Sunny at Sea är vi problemlösare, innovatörer, strateger, utvecklare och designers. Hos oss är användarupplevelsen är allt. Den kan börja när som helst och inträffa var som helst. Därför är vi med hela vägen, och hittar lösningar där de behövs. Ibland gör vi det genom en ny varumärkesidentitet, ibland genom ett snabbare bokningsflöde på webben eller ett nytt skyltsystem för ett hotell. I vissa fall genom en helt ny produkt. Hos oss är ingen dag den andra lik.