Junior designer

Vill du jobba med kunder som Google, Spendrups, TUI, Riche, Mathias Dahlgren och Absolut Vodka? Kanske åka på byråresa till New York ibland? Då har du hittat rätt.

Just nu så skapar vi framtidens bildelningstjänst, gör en rebranding av en fredsorganisation, strategi och identitet för en startup som ska vända växthuseffekten, bygger appar  och en ny hemsida för ett av Sveriges största livsmedelsbolag m.m.

På Sunny at Sea är vi tekniskt drivna men gör ingen skillnad i värde på digitalt och analogt. Det tror vi inte att du gör heller. För oss är användarupplevelsen allt, och vi drivs av att pusha modiga varumärken till nästa nivå. 

Vi tror att du har en relevant utbildning och har arbetat ett år eller två på någon byrå. Du brinner för typografi, har ett starkt konceptuellt tänk och vill utvecklas i din roll.

Hos oss kommer du få jobba med allt – appar, wayfinding, fysiska miljöer, varumärkesidentiteter och förpackningar – vi finns där användaren finns och skapar den optimala upplevelsen oavsett media. Varje dag är den andra olik och du är nyfiken och orädd att slänga dig in i nya världar.

Vi ställer höga krav men är prestiglösa och du kommer ha stora möjligheter att påverka. Du kommer jobba med högt och lågt, allt ifrån att vara med och sätta koncept till att göra ut knivskarpa original och wireframes. Hos oss får du friskvårdsbidrag, vårdförsäkring, utveckling och ett gäng kul kollegor som inte tror på stelbenta hierarkier eller hård attityd. Välkommen!

Några av våra kunder: Absolut Vodka, Spendrups, Google, TUI, Kronfågel, Fotografiska, Aimo, Tibble Gymnasium, Restaurang Nook, Riche, SHH, Mathias Dahlgren, Splay, Out of Office, Rörstrand, Destination Sigtuna.

Ansökan

Skicka din ansökan innehållande CV, några rader om dig själv samt portfolio till jobs@sunnyatsea.se, märk din ansökan med ”Junior designer”. 

 

Om Sunny at Sea

På Sunny at Sea är vi problemlösare, innovatörer, strateger, utvecklare och designers. Hos oss är användarupplevelsen är allt. Den kan börja när som helst och inträffa var som helst. Därför är vi med hela vägen, och hittar lösningar där de behövs. Ibland gör vi det genom en ny varumärkesidentitet, ibland genom ett snabbare bokningsflöde på webben eller ett nytt skyltsystem för ett hotell. I vissa fall genom en helt ny produkt. Här är ingen dag den andra lik.